Консерваторите призоваха Асошиейтед прес в неделя, че изглежда категоризира убийството на

...
Консерваторите призоваха Асошиейтед прес в неделя, че изглежда категоризира убийството на
Коментари Харесай

AP критикува, че е поставила убийството на Лейкън Райли в основата на опасностите, пред които са изправени „жените спортистки“, а не на престъпленията на мигранти

Консерваторите приканиха Асошиейтед прес в неделя, че наподобява категоризира убийството на Лейкън Райли като повече за „ страховете на самотните спортистки ”, а не незаконна имиграция и слаби закони за престъпността.

Райли, студентка по здравна сестра в университета Аугуста, беше открита мъртва в четвъртък, откакто преди този момент е посещавала университета на Джорджия, преди да влезе в стратегия за медицински сестри в кампуса на Аугуста в Атина, където влезе в листата на декана.

Полицията повдигна обвинявания на Хосе Антонио Ибара в злонамерено ликвидиране, незаконно ликвидиране, нахлуване при утежняващи условия, нахлуване при утежняващи условия, подправено отнемане от независимост, похищение, възпрепятстване на позвъняване на 911 и укриване на гибелта на друго лице.

До неделя имиграционните и митнически служби (ICE) също потвърдиха, че Ибара е влезнал нелегално в Съединени американски щати през 2022 година и преди този момент е бил задържан в Ню Йорк.

Въпреки това, AP разгласява публикация за убийств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР